De volgende groepswandeling is op zondag 25 oktober in Amerongen (Utr). RIVM richtlijn max 4 wandelaars.

Home » Contact » Over mij

Wie ben ik, en wat doe ik

Over mij

Wandelen in Brabant Frank Kooij

Graag vertel ik iets over over mijzelf in wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Frank Kooij en woon in Dussen, een klein dorp in het Land van Heusden en Altena in de provincie Noord-Brabant. Naast mijn werk wandel en fiets ik heel graag. Sinds begin 2017 organiseer ik met heel veel succes georganiseerde wandeltochten die ik zowel op deze website als social media publiceer. Ook ben ik eigenaar van deze website  www.heerlijkwandelen.nl

Wandelen doe ik al sinds 2009 en dit zowel individueel als in gezelschap. De afstanden liggen meest zo tussen de 15 en 25 kilometer. Na zelf een aantal wandeltochten te hebben gewandeld kwam het idee om zelf wandeltochten te gaan organiseren. De groepswandelingen zijn met leuke en gezellige mensen waarbij al snel een groepssfeer ontstaat waarin een ieder zich snel thuis voelt. 

De wandelingen die ik organiseer gaan door de mooiste natuur en zo veel als mogelijk over onverharde wandelpaden. Wandelen in gezelschap is leuk en je leert weer nieuwe mensen kennen met dezelfde passie als jij. 

Ontstaan heerlijkwandelen.nl

Op zondag 29 januari 2017 organiseerde ik mijn eerste wandeltocht. Door dit succes heb ik besloten een aantal wandelingen per jaar te organiseren. Wil je ook gezellig met ons mee wandelen dan ben je van harte welkom om eens mee te gaan. Voor een dagwandeling betaal je €2 en voor een lidmaatschap (10 groepswandelingen) slechts €5 per jaar.

Begin 2017 is ook het idee ontstaan op een website te maken. Het organiseren van groepswandelingen in de mooiste natuurgebieden van Brabant. Bij het bouwen van een website moet je ook goed nadenken over een goede domeinnaam.  Het moest een domeinnaam zijn die de doelgroep aanspreekt en ook nog eens makkelijk te onthouden is. 

De website www.heerlijkwandelen.nl is ontstaan maar toen moest ik nog nadenken over alle informatie die op de website moest komen. En geloof me daar heb ik echt heel wat uren en tijd in zitten. Tot op de dag van vandaag wordt de website nog steeds van nieuwe informatie voorzien en is er op wandelgebied nog heel veel te vertellen.

Waarom een wandelroute met heerlijkwandelen:

  • De routes gaan door de mooiste natuurgebieden van Brabant en omstreken.
  • De routes zijn voor een groot deel onverhard.
  • Van alle routes is een gpx bestand beschikbaar, die je kunt laden in je gps of smartphone.
  • De meeste routes hebben horeca aan het begin, tijdens of aan het eind van de wandeltocht.
  • De wandelroutes worden regelmatig door mij gecontroleerd.
  • Bij mijn groepswandelingen, ontstaat er al snel een groepssfeer waarin een ieder zich snel thuis voelt. 

Wil je graag met ons mee wandelen, ga voor een dagwandeling of kies voor een lidmaatschap (10 wandeltochten per jaar).