• De mooiste wandelingen in Brabant
  • Wandelingen met enthousiaste wandelaars
  • Samen wandelen in een ontspannen sfeer
  • In Brabant kun je heel gevarieerd wandelen

Mooie wandeltochten in Brabant

Regelmatig gaan we met een leuke groep wandelaars op pad. We wandelen door de mooiste natuurgebieden van Brabant. De wandeltochten gaan waar mogelijk over onverharde wandelpaden. We kunnen genieten van de rust en de natuur om ons heen.

 

Om de wandeltochten uniek te houden maak ik al mijn tochten zelf. Zo wandelen we op leuke smalle zandpaadjes waarvan je het bestaan nog niet wist. Al mijn routes worden voorgelopen en zo aangepast dat er unieke routes ontstaan. Voor de mooiste wandelingen ben je in Noord-Brabant aan het juiste adres. De Brabantse natuur is mooi en afwisselend.

 

Graag nodig ik je uit om met ons mee te wandelen. Bij ons ontstaat al snel een groepssfeer waarin je je snel thuis voelt. We wandelen met een groep van maximaal 12 personen. Zo is de groep niet te groot en gaan we gezellig met elkaar op pad.

 

Een aantal keren organiseren wij de mooiste groepswandelingen in Brabant. Soms maken we wel een een uitstapje elders in een provincie. Bij het evenement kun je het inschrijfformulier invullen. Je inschrijving is pas na betaling definitief. Ongeveer een week voor aanvang van de wandeltocht ontvang je per e-mail alle informatie die nodig is. Ik wens je alvast een hele fijne wandeling.

 

Als je met ons mee wandelt dan heb je de volgende twee keuzes:

  • Gewoon een keer gezellig mee wandelen voor 2 euro per persoon
  • Een jaar lang mee wandelen met minimaal zes tochten voor 5 euro per persoon

Inschrijven: Door het Amerongse bos (16 km)

Datum: zondag 15 oktober. Na inschrijving ontvang je een week voor aanvang alle informatie over de wandeltocht.

Wandeltocht door de Grotelsche Heide.

Mooie afwisselende wandeling door een bosrijk natuurgebied bij Amerongen. Mooie brede lanen afgewisseld met leuke kronkelige paadjes. Het hoogtepunt van deze wandeltocht is de Amerongse Berg. Door wat hoogteverschillen is het een wat zwaardere tocht.

Ontspannen, rust en genieten door het Amerongse bos. Wandel mee op mooie paden en lanen.

 

Schrijf je hieronder in.

Je inschrijving is na betaling pas definitief!

Schrijf je in voor de wandeltochtInschrijven voor een groepswandeling

Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van je betaling. Na je betaling sturen we ongeveer een week van te voren per e-mail alle informatie. Ook krijg je van ons per e-mail een inlogcode. Met deze code kun je op de desbetreffende pagina inloggen en alle informatie over de wandeltocht bekijken. Wij wensen je alvast een hele mooie en fijne wandeling toe. Lees ook onze groepswandelingen info.

Wandel je gezellig mee? Maak hieronder je keuze: