Over mij

Wie ben ik en wat doe ik

Mijn naam is Frank Kooij en woon in Dussen, een klein dorp in het Land van Heusden en Altena in Brabant. Naast mijn werk wandel en fiets ik heel graag. Sinds begin 2017 organiseer ik wandeltochten die ik zowel op deze website als social media publiceer. Ook ben ik eigenaar van deze website www.heerlijkwandelen.nl

 

Wandelen doe ik al sinds 2009 en dit zowel alleen als in gezelschap. De afstanden liggen meest zo tussen de 15 en 25 kilometer. Na een aantal wandeltochten te hebben gewandeld kwam het idee om zelf wandeltochten te gaan organiseren. Wandelen in gezelschap is leuk en je leert weer nieuwe mensen kennen. 

 

Op zondag 29 januari 2017 organiseerde ik mijn eerste wandeltocht. Door dit succes heb ik besloten een aantal wandelingen per jaar te organiseren. Wil je ook eens gezellig mee wandelen dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om eens mee te gaan. Stuur mij een e-mail en ik laat je weten als er een wandeltocht gepland staat.

 

In het begin van 2017 ben ik gaan nadenken over een website. Wandelen in de mooiste natuurgebieden in Brabant. Ook wil ik mijn wandeltochten t.z.t. kunnen aanbieden in een gpx bestand. Na wat nadenken over een goede domeinnaam is www.heerlijkwandelen.nl ontstaan. Deze website blijven we vernieuwen en uitbreiden.