Over heerlijkwandelen.nl

Graag vertel ik iets over deze over heerlijkwandelen-pagina , in wie ik ben en wat ik doe. Mijn naam is Frank Kooij en woon in Dussen. Het is een klein dorp in het Land van Heusden en Altena. Dussen ligt in de provincie Noord-Brabant.

Naast mijn werk wandel en fiets ik heel graag. Sinds begin 2017 organiseer ik met heel veel succes georganiseerde in wandeltochten Brabant. Op deze website plaats ik ook de mooiste wandelroutes in Brabant. Wandelen doe ik al sinds 2009 en dit zowel individueel als in gezelschap. De afstanden liggen meest zo tussen de 15 en 25 kilometer. In 2017 kwam ik op het idee om zelf wandeltochten in Brabant te organiseren.

De wandeltochten en groepswandelingen die wij organiseren zijn met leuke en gezellige mensen. Er ontstaat al snel een groepssfeer waarin een ieder zich thuis voelt. De wandelingen die ik organiseer gaan door de mooiste natuurgebieden van Brabant.

heerlijkwandelen.nl: de mooiste wandelingen in de natuur

Op zondag 29 januari 2017 organiseerde ik mijn eerste wandeltocht. Dit was direct een groot succes. Door dit succes volgde al snel meer wandeltochten en groepswandelingen. Voor een dagwandeling betaal je slechts €2. Een lidmaatschap kost slechts 5€ per jaar. Er worden zes groepswandelingen per jaar georganiseerd. Samen wandelen we door de mooiste natuurgebieden van Brabant.

Begin 2017 is ook het idee ontstaan op een website te maken. Het organiseren van wandelingen in de mooiste natuurgebieden van Brabant. Bij het bouwen van een website hoort ook een goede domeinnaam.  Het moest een domeinnaam zijn die de doelgroep aanspreekt. Ook moest de domeinnaam makkelijk te onthouden zijn.

Na goed nadenken is de website www.heerlijkwandelen.nl ontstaan. Toen moest de website nog met informatie worden gevuld. Geloof me daar heb heel wat uren en tijd in zitten. De website blijft vernieuwen met steeds mooie wandelroutes en nieuwe informatie. Er is op wandelgebied nog zoveel te vertellen.

Frank Kooij routemaker en wandelorganisator in Noord-Brabant.

Frank Kooij routemaker en wandelorganisator

Waarom een wandelroute met heerlijkwandelen

  • De routes gaan door de mooiste natuurgebieden van Brabant en omstreken.
  • De routes zijn voor een groot deel onverhard.
  • Van alle routes is een gpx bestand beschikbaar.
  • Veel routes hebben horeca aan het begin, tijdens of aan het eind van de wandeltocht.
  • De wandelroutes worden regelmatig door mij zelf gecontroleerd.
  •  Er ontstaat al snel een groepssfeer waarin een ieder zich thuis voelt.