Samen op pad door de mooiste natuurgebieden in Brabant

Samen op pad in de natuur met een groepje gezellige en enthousiaste wandelaars. We wandelen door de mooiste natuurgebieden van Brabant. Soms maken we wel eens een uitstapje elders in een provincie. Tijdens de wandeltochten proberen we zoveel mogelijk op onverharde paden te wandelen. In een ontspannen sfeer genieten we van alles om ons heen.

De wandeltochten die wij organiseren wijken soms af van de bekende wandelknooppunten. De routes worden door mij zelf gemaakt en wandel ze ook altijd voor. Zo ontstaan er mooie en unieke wandelingen. Na afloop van een wandeling zul je aangenaam verrast zijn. Je kunt dan terugkijken op een fantastische wandeltocht.

Er ontstaat tijdens onze wandelingen een groepssfeer waarin je je snel thuis voelt. Tijdens onze groepswandelingen wandelen we met maximaal 12 personen. De groep is dan niet te groot en onderling heerst er een gemoedelijke sfeer. Onderweg is er altijd tijd voor het maken van een foto. Ons motto is samen uit samen thuis.

Wil je graag mee wandelen dan zie je hieronder al onze wandelevenementen. Per wandeltocht kun je je inschrijven. Na je inschrijving nemen we deze in behandeling. Nadat je hebt betaald is je inschrijving pas definitief. Alle informatie zoals o.a. de start van de wandeltocht sturen we je een aantal dagen van te voren. We sturen je dan een e-mail zodat je alles bij de hand hebt.