• Routemaker in Noord-Brabant
  • Wandelorganisator in Noord-Brabant
  • Heerlijkwandelen in groepsverband
  • De mooiste wandelroutes in Brabant

Groepswandelingen - info

Wandeltochten

Per jaar organiseer ik vier of vijf seizoen wandeltochten door de mooiste natuurgebieden van Brabant. De wandeltochten die wij organiseren gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Heerlijkwandelen heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een groepswandeling te verwijderen of niet door te laten gaan.

Van een onvoorziene omstandigheid is o.a. sprake in geval van ziekte van de organisator. Uiteraard laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Gezamenlijk bespreken we een andere datum of komen tot een andere oplossing. De organisator heeft het recht om verschillende wijzigingen voor een wandeltocht door te voeren.

Uiteraard brengen wij je daarvan tijdig op de hoogte. Een eventuele restitutie van het betaalde bedrag behoort tot de mogelijkheden.

Maximum aantal wandelaars

Om overzicht te behouden wandelen we met maximaal 10 wandelaars. Bij elke wandeltocht die wij organiseren is een inschrijving verplicht. Is het maximaal aantal deelnemers bereikt dan is er de mogelijkheid om op een reservelijst te komen. Is een wandeltocht vol, dan vermelden wij dat op deze website en via de facebook groep Mooi Brabant. Als er meer dan tien aanmeldingen zijn dan kunnen we met de overige wandelaars in overleg om een extra datum te prikken.

Tempo

Het tempo van onze wandeltochten is normaal. We kunnen met elkaar genieten van de omgeving. Er is voldoende gelegenheid voor het maken van een foto. Tijdens de wandeling proberen we zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. We wandelen gemiddeld zo tussen de 4 en 5 km/h. Ons motto is samen uit samen thuis.

Schade

Heerlijkwandelen en de organisator is nooit en ten nimmer aansprakelijk voor onjuistheden in de breedste zin van het woord. Deelname aan onze wandeltochten geschied op geheel eigen risico. De initiatiefnemer/organisator zijn nimmer aansprakelijk.

Foto's

Tijdens de wandeltochten moet er gelegenheid zijn tot het maken van een foto. Eventueel kunnen er foto's van wandelaars op de website worden geplaatst. Mocht je dit liever niet willen dan respecteren wij dat. In dat geval vragen wij je ons hiervan op de hoogte te stellen. Dit kun je doen via het contactformulier of ter plaatse. Wij zullen dan deze foto zo snel mogelijk van de website verwijderen.

Kosten lidmaatschap

Er vindt geen restitutie plaats van het betaalde bedrag. Betaling geschied via de webshop. Het gewenste bedrag dient u voor de vervaldatum over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij u per e-mail een bevestiging.