• De mooiste wandelingen in Brabant
  • Wandelingen met enthousiaste wandelaars
  • Samen wandelen in een ontspannen sfeer
  • In Brabant kun je heel gevarieerd wandelen

Groepswandelingen - info

Georganiseerde wandeltochten

Per jaar organiseren wij zes wandeltochten door de mooiste natuurgebieden van Brabant. De wandeltochten die wij organiseren gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Heerlijkwandelen heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een groepswandeling te verwijderen of niet door te laten gaan. Van een onvoorziene omstandigheid is o.a. sprake in geval van ziekte van de organisator.

Uiteraard laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Gezamenlijk bespreken we een andere datum of komen tot een andere oplossing. De organisator heeft het recht om verschillende wijzigingen voor een wandeltocht door te voeren. Uiteraard brengen wij je daarvan tijdig op de hoogte. Een eventuele restitutie van het betaalde bedrag behoort tot de mogelijkheden.

Maximum aantal wandelaars

Om overzicht te behouden wandelen we met maximaal 12 wandelaars. Bij elke wandeltocht die wij organiseren is een inschrijving verplicht. Je inschrijving is pas definitief als de betaling door ons is ontvangen. Is het maximaal aantal deelnemers bereikt dan is er de mogelijkheid om op een reservelijst te komen.

Is een wandeltocht vol, dan vermelden wij dat op deze website. Als er meer dan twaalf aanmeldingen zijn dan kunnen we met de overige wandelaars in overleg om een extra datum te prikken.

Tempo

Het tempo van onze wandeltochten is normaal. Het tempo ligt op een 4,5 tot 5 km/h. Zo kunnen met elkaar genieten van de omgeving. Er is voldoende gelegenheid voor het maken van een foto. Tijdens de wandeling proberen we zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. Ons motto is samen uit samen thuis.

Schade

Heerlijkwandelen en de organisator is nooit en ten nimmer aansprakelijk voor onjuistheden in de breedste zin van het woord. Deelname aan onze wandeltochten geschied op geheel eigen risico. De initiatiefnemer/organisator zijn nimmer aansprakelijk voor ongevallen, schade van bezittingen of andere door de deelnemer geleden nadelen.

De deelnmer van de wandeltocht is zelf aansprakelijk voor de schade die hij of zij toebrengt aan eigendommen van een ander. De deelnemer van de wandeltocht dient zich te houden aan de verkeersregels .

 

 

 

Foto's

Tijdens de wandeltochten moet er gelegenheid zijn tot het maken van een foto. Eventueel kunnen er foto's van wandelaars op de website worden geplaatst. Mocht je dit liever niet willen dan respecteren wij dat. In dat geval vragen wij je ons hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Dit kun je doen via het contactformulier of ter plaatse. Wij zullen dan deze foto niet plaatsen of deze zo snel mogelijk van de website verwijderen.

Kosten voor zes groepswandelingen per jaar

De kosten voor zes mooie groepswandelingen zijn slechts 5€ per jaar. Voor een losse wandeling betaal je 2€. Er vindt geen restitutie plaats van het betaalde bedrag. Betaling via de webshop heeft onze absolute voorkeur. Bij uitzondering mag er ook op de wandeltocht zelf betaalt worden. Het gewenste bedrag dient u voor de vervaldatum over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij u per e-mail een bevestiging.

Honden en zijn baasjes

Het komt niet zo vaak voor dat er honden mee gaan tijdens onze wandeltochten. Zelf ben ik een hondenliefhebber en is een hond in overleg toegestaan. Andere wandelaars mogen er geen last van ondervinden. De hond moet aangelijnd zijn en waar het is toegestaan mag je hond los lopen. Ook spreekt het voor zich dat je hond de afstand van de wandeling aan moet kunnen.