Groepswandelingen - info

Georganiseerde wandeltochten

Ieder jaar organiseren wij wandeltochten door de mooiste natuurgebieden van Brabant. Een wandeltocht kost 3€. De wandeltochten die wij organiseren gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Heerlijkwandelen heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een groepswandeling te verwijderen of niet door te laten gaan. Van een onvoorziene omstandigheid is o.a. sprake in geval van ziekte van de organisator.

Uiteraard laten wij je dit zo snel mogelijk weten. Gezamenlijk bespreken we een andere datum of komen tot een andere oplossing. De organisator heeft het recht om verschillende wijzigingen voor een wandeltocht door te voeren. Uiteraard brengen wij je daarvan tijdig op de hoogte. Een eventuele restitutie van het betaalde bedrag behoort tot de mogelijkheden.

Geen datingsite

De groepswandelingen zijn zo opgezet om met een groep mensen een mooie wandeltocht te maken. Genieten van de omgeving en de gezelligheid staat bij ons voorop. Samen wandelen is de perfecte manier om leuke mensen te ontmoeten. Op deze manier kunnen er nieuwe vriendschappen ontstaan. Maar deze website is niet bedoeld als je op zoek bent naar de ware.  

Deelnemers aan een wandeltocht

  • Je wandelt graag in de natuur met een gezellige groep;
  • We gaan op een respectvolle manier met elkaar om;
  • Kom op tijd, en laat tegenslag onderweg zo snel mogelijk weten;
  • Zorg dat je het tempo van 4,5 km/h goed aankan;
  • Als je niet mee kan wandelen meld je dan 24 uur van te voren af.

Maximum aantal wandelaars

Om overzicht te behouden wandelen we met maximaal 12 wandelaars. Bij elke wandeltocht die wij organiseren is een inschrijving verplicht. Je inschrijving is pas definitief als de betaling door ons is ontvangen. Is het maximaal aantal deelnemers bereikt dan is er de mogelijkheid om op een reservelijst te komen. Stuur dan een mail naar info@heerlijkwandelen.nl

Is een wandeltocht vol, dan vermelden wij dat op deze website.

Tempo

Het tempo van onze wandeltochten is normaal. Het tempo ligt op een 4,5 tot 5 km/h. Zo kunnen met elkaar genieten van de omgeving. Er is voldoende gelegenheid voor het maken van een foto. Tijdens de wandeling proberen we zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. Ons motto is samen uit samen thuis.

Kosten groepswandelingen

De kosten voor een mooie groepswandeling door de natuur is slechts 3€. Er vindt geen restitutie plaats van het betaalde bedrag. Betaling via de webshop heeft onze absolute voorkeur. Bij uitzondering mag er ook op de wandeltocht zelf betaalt worden. Het gewenste bedrag dient u voor de vervaldatum over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij u per e-mail een bevestiging.

E-mail

Ongeveer een week voor aanvang van de wandetocht ontvang je van ons een e-mail. Daar vindt je alle informatie die nodig is voor de wandeling. Denk aan Startplaats, waar verzamelen e.d.

Schade

Heerlijkwandelen en de organisator is nooit en ten nimmer aansprakelijk voor onjuistheden in de breedste zin van het woord. Deelname aan onze wandeltochten geschied op geheel eigen risico. De initiatiefnemer/organisator zijn nimmer aansprakelijk voor ongevallen, schade van bezittingen of andere door de deelnemer geleden nadelen.

De deelnmer van de wandeltocht is zelf aansprakelijk voor de schade die hij of zij toebrengt aan eigendommen van een ander. De deelnemer van de wandeltocht dient zich te houden aan de verkeersregels .

 

 

 

Foto's

Tijdens de wandeltochten moet er gelegenheid zijn tot het maken van een foto. Eventueel kunnen er foto's van wandelaars op de website worden geplaatst. Mocht je dit liever niet willen dan respecteren wij dat. In dat geval vragen wij je ons hiervan tijdig op de hoogte te stellen. Dit kun je doen via het contactformulier of ter plaatse. Wij zullen dan deze foto niet plaatsen of deze zo snel mogelijk van de website verwijderen.

Honden en zijn baasjes

Bij de meeste wandelingen die wij organiseren zijn honden niet toegestaan. Het kan zijn dat er bij een wandeling wel een hond is toegestaan. Bij de wandeling wordt dan vermeld of je een hond mee mag nemen.