Informatie en praktische info

Wandeltochten

De wandeltochten die wij maken en organiseren gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Heerlijkwandelen heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een wandeltocht te verwijderen of niet door te laten gaan.

Tempo

Het tempo van onze wandeltochten is rustig zodat er ook tijd is voor het maken van een foto. We wandelen zo rond de 4 tot 4.5 km/h. We wandelen in een groep dus proberen we zoveel als mogelijk op elkaar te wachten. Samen uit samen thuis.

Schade

Heerlijkwandelenen de organisator is nooit en ten nimmer aansprakelijk voor onjuistheden in de brredste zin van het woord. Deelname aan onze wandeltochten geschied op geheel eigen risico. De initiatiefnemer/organisator zijn nimmer aansprakelijk.

Kosten

De wandeltochten die worden georganiseerd zijn op dit moment veelal gratis. De kosten voor een hapje en een drankje zijn wel voor eigen rekening. Overige kosten tijdens onze wandelingen zoals o.a. een veerpont zijn eveneens voor eigen rekening.

Honden

Honden zijn tijdens onze wandelingen van harte welkom. Op plaatsen waar dat staat aangegeven dienen honden altijd aangelijnd te zijn. Bij enkele wandeltochten zijn honden niet toegestaan.

Deelnemers

Om overzicht te behouden wandelen we met maximaal 15 wandelaars. Als meer dan 15 personen zich aanmelden dan hebben wij een reservelijst waar we snel af stemmen om de tocht nog eens te wandelen. Als een wandeltocht het aantal deelnemers heeft bereikt vindt je dat op deze website terug.

Afmelden

Mocht je om de één of andere reden na aanmelding toch niet mee kunnen meld je dan tijdig af zodat een ander de gelegenheid heeft om mee te gaan (minimaal een dag van te voren). Afmelden kan via e-mail of telefonisch of via het contactformulier.