Door het Mastbos en het Markdal - 12 km

Start en eindpunt: Restaurant De Kogelvanger - Galderseweg 55 - 4836 AC Breda - Plan route

Parkeren: Langs de weg bij restaurant De Kogelvanger kun je parkeren. Ook is er een groot parkeerterrein voor bezoekers van het restaurant.

Terrein: De wandeling  gaat over onverharde wandelpaden.

Horeca: Na ongeveer 10 kilometer wandelen kunnen we de benen strekken. We komen aan bij een uniek oud bruin café. Op de Ginnekenmarkt in Breda vinden we Boerke Verschuren.

Honden: Mits de geldende regels worden nageleefd, zijn honden in dit gebied toegestaan.

De start van de wandelroute is bij restaurant De Kogelvanger in Breda. Vanuit De Kogelvanger wandelen we zo het Mastbos in. We beginnen aan de wandeling en wandelen door het Mastbos en het Markdal. Het bos is populair onder wandelaars en natuurliefhebbers. Wandelen over smalle paden en mooie lanen in een eeuwenoud bos. De wandeling gaat ook dwars door de heide over een lang vlonderpad.

De wandeling gaat langs rivier de Mark in het Markdal waar we genieten van mooie landerijen.  Achter het Markdal vinden we het eeuwenoude kasteel Bouvigne  Het kasteel ligt vlakbij het Mastbos en net buiten de wijk het Ginneken. Een mooie afwisselende wandelroute door een eeuwenoud bos en over een lang vlonderpad. Ook het stuk langs rivier de Mark met daarachter kasteel Bouvigne is zeker de moeite waard.

Wandelroute

Door het Mastbos En het Markdal 12 Km
Geografische data – 11,7 KB 1494 downloads

Foto's

Reactie plaatsen

Reacties

Pieter Mostert
5 maanden geleden

Zaterdag 17 februari vanaf kasteel Bouvigne gewandeld maar door ontbreken van markeringspaaltjes compleet verdwaald. Wel een prachtige wandel-locatie.

Esther
9 maanden geleden

Heb interesse.