Koepelroute - 14 km

Start en eindpunt: 'T Pannehûske - Roosendaalsebaan 4 - 4885 JK Achtmaal Plan route

Parkeren: Er is parkeergelegenheid bij 'T Pannehûske.

Terrein: De wandelroute gaat grotendeels over onverharde paden.

Horeca: Tijdens de wandeltocht zelf is er geen horeca. Wel kun je aan het begin en aan het eind van de wandeling terecht bij 't Pannehûske.

Honden: Mits de geldende regels worden nageleefd, zijn honden in dit gebied toegestaan.

Verschillende jacht en theekoepels

De Koepelroute is een wandelroute tussen Roosendaal en Zundert. De start van deze wandeling is bij het 'T Pannehûske in Achtmaal. Tijdens de wandelroute wandelen we door verschillende landgoederen. We wandelen door landgoed Wallsteijn, Oude Buisse Heide, De Reten, en De Moeren. De Koepelroute is een mooie wandelroute tussen Zundert en het Brabantse Achtmaal.

Geniet van mooie vennen, heide en fraaie landhuizen. In het gebied staan verschillende jacht en theekoepels. Tijdens de wandeling kun je genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen.  Het is een bijzonder natuurgebied in de provincie Noord-Brabant.

Beroemd Schilder Zundert

Wist je dat er een beroemd schilder in dit gebied is opgegroeid? Vincent van Gogh is geboren in Zundert. Daar vinden we ook het Vincent van Goghhuis. In natuurgebied de Pannenhoef deed Vincent van Gogh veel inspiratie op. In natuurgebied en landgoed de Oude Buisse Heide zwierf hij in zijn jeugd vaak rond.

Het Vincent van Goghhuis vind je aan de Markt 26-27 in Zundert.

Wandelroute

Koepelroute Achtmaal 14 Km
Geografische data – 451,2 KB 1109 downloads

Foto's

Citaat van een beroemd schilder Vincent van Gogh.

Citaat van Vincent van Gogh

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.