Waarom wandelen met heerlijkwandelen

  • Leuke en gezellige mensen ontmoeten met dezelfde passie als jij
  • Een groepssfeer, waarin een ieder zich snel thuis voelt
  • Er ruimte is voor het maken van een foto
  • Je wilt wandelen door de mooiste natuurgebieden van Brabant
  • Je wilt genieten van de rust en ruimte in een mooie omgeving
  •  Je voor een klein bedrag €5 per jaar al mee kunt met zes mooie wandeltochten

georganiseerde wandeltochten in Noord-Brabant

In 2017 zijn wij gestart met het organiseren van georganiseerde wandeltochten in Brabant. Onze tochten gaan door de mooiste natuurgebieden van Brabant. Bij ons staat gezelligheid voorop en ontstaat al snel een groepssfeer waarin je je snel thuis voelt. Georganiseerd wandelen zorgt voor een praatje, een lach en ontspanning. De afstanden liggen meest tussen de 15 en 20 kilometer. Het tempo ligt tussen de 4 en 5 km/h. De wandeltochten worden altijd op een zondag gehouden.

Waarom samen wandelen

Samen op stap is voor sommige mensen veel leuker dan alleen. De wandelingen die wij organiseren voert je altijd door het groen. Met een aantal uren wandelen krijg je een goed gevoel en geeft het je een positieve ervaring. Na een wandeling kijk je er met een glimlach op terug. wandelen is een leuke activiteit om dat samen met anderen te doen. Het tempo is normaal zodat iedereen bij ons van harte welkom is. Samen uit, samen thuis.

Groepswandelingen door de mooiste natuurgebieden van Brabant.

► Samen wandelen door de natuur

Wandelen in het Mastbos Breda.

► Iedere keer weer volop genieten!

Voordelen van samen wandelen

Elke vorm van bewegen is gezond voor lichaam en geest. Maar samen wandelen biedt je nog heel veel andere voordelen. Wandelen is laagdrempelig, het is goedkoop en je loopt nauwelijks blessures op. Tijdens het wandelen valt er onderweg ontzettend veel te zien en te beleven. Vooral als je samen met anderen wandelt maak dat het extra leuk en gezellig.

Wandelen door de mooiste natuurgebieden in Brabant

Samen zoeken we de natuur op en wandelen door bossen, heide, duinen en langs mooie vennen. We wandelen naar de mooiste plekjes voor een ontspannen wandeling. Ervaar de rust en stilte en geniet van de bijzondere Brabantse natuur. Wandelen over kronkelige en smalle paadjes, over vlonderpaden, door klaphekjes en soms met een trekpontje het water over.  

Voor weinig kosten samen genieten van de natuur

Je kunt wandelen net zo duur maken als je zelf wilt. Het enige wat je echt nodig hebt zijn een paar goede wandelschoenen. Georganiseerd wandelen in groepsverband is relatief goedkoop. Zes keer per jaar organiseren wij een wandeltocht. Bij ons betaal je voor zes wandeltochten slechts 5 euro per jaar. Je kunt er ook voor kiezen om een keer gezellig mee te wandelen. Je betaalt dan slechts 2 euro.