• De mooiste wandeltochten door de natuur.
  • De mooiste groepswandelingen door de natuur.
  • Wandelagenda
  • Bruikbare wandeltips

Koepelroute - 14 km

De Koepelroute is een wandelroute tussen Roosendaal en Zundert. De start van deze wandeling is bij het 'T Pannehûske in Achtmaal. Tijdens de wandelroute wandelen we door verschillende landgoederen. We wandelen door landgoed Wallsteijn, Oude Buisse Heide, De Reten, en De Moeren. De Koepelroute is een mooie wandelroute tussen Zundert en het Brabantse Achtmaal.

Geniet van mooie vennen, heide en fraaie landhuizen. In het gebied staan verschillende jacht en theekoepels. Tijdens de wandeling kun je genieten van een prachtig uitzicht over de landerijen.  Het is een bijzonder natuurgebied in de provincie Noord-Brabant.

Wist je dat er een beroemd schilder in dit gebied is opgegroeid? Vincent van Gogh is geboren in Zundert. Daar vinden we ook het Vincent van Goghhuis. In natuurgebied de Pannenhoef deed Vincent van Gogh veel inspiratie op. In natuurgebied en landgoed de Oude Buisse Heide zwierf hij in zijn jeugd vaak rond.

Het Vincent van Goghhuis vind je aan de Markt 26-27 in Zundert.

Wandeltocht Koepelroute Achtmaal.

Wandelroute

Koepelroute Achtmaal 14 Km
Geografische data – 451,2 KB 224 downloads

Informatie wandelroute

Startpunt

'T Pannehûske - Roosendaalsebaan 4 - 4885 JK Achtmaal Plan route

Parkeren

Er is parkeergelegenheid bij 'T Pannehûske.

Honden

Mits de geldende regels worden nageleefd, zijn honden in dit gebied toegestaan.


Horeca

Tijdens de wandeltocht zelf is er geen horeca. Wel kun je aan het begin en aan het eind van de wandeling terecht bij 't Pannehûske.

'T Pannehûske 

Roosendaalsebaan 4

4885 JK Achtmaal


«   »