Oostwaardpad - 21 km

Start en eindpunt: Grotewaardweg Coördinaten 51.79456, 4.90141. Plan route

Parkeren: Het beste kun je naar het dorp rijden en daar parkeren. Je moet dan wel ongeveer 1.5 km optellen bij de route.

Terrein: De wandelroute is een afwisseling van onverharde als verharde paden.

Horeca: Ongeveer halverwege de wandelroute is er in Hank aan de Kerkstraat 1 een cafetaria Heerlijk eten & drinken.

Honden: Tijdens deze wandelroute zijn honden niet toegestaan. Dit komt omdat je veel door de boeren opengesteld boerenerf wandelt.

Wandelroute aan de rand van de Biesbosch

Het Oostwaardpad is een wandelroute in de Oostwaard van Nationaal Park De Biesbosch. Het Oostwaardpad is een uniek wandelpad wat verrassend is om te ontdekken! Wandelen over over boerenland en onverharde paden. Mooie wandeltocht langs en over de akkers en kreken. Wandelen langs de boerenakkers en de karakteristieke grienden. De wandelroute is gemarkeerd.

Het wandelpad voert je door middel van bruggetjes naar een speciaal aangelegde trekpont. Het trekpontje vaart over de Bakkerskil en brengt wandelaars naar de overkant. De route is erg afwisselend en het uitzicht is heel mooi. Het Oostwaardpad brengt een oase van rust en ontspanning.

In de vroege ochtend of in de avondschemer kun je rondom de grienden koppels reeën bewonderen. De Oostwaard van Nationaal Park De Biesbosch is een gebied voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

Wandelroute

Oostwaardpad 21 Km
Geografische data – 15,7 KB 853 downloads

Foto's

Wandelroute Oostwaardpad aan de rand van De Biesbosch.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.