Over mij

Presentatie over mijzelf

Graag geef ik een presentatie over mijzelf. Mijn naam is Frank Kooij en woon in Dussen, een klein dorp in het Land van Heusden en Altena in Noord Brabant. Naast mijn werk wandel en fiets ik heel graag. Sinds begin 2017 organiseer ik georganiseerde wandeltochten die ik zowel op deze website als social media publiceer. Ook ben ik eigenaar van deze website www.heerlijkwandelen.nl

 

Wandelen doe ik al sinds 2009 en dit zowel individueel als in gezelschap. De afstanden liggen meest zo tussen de 15 en 25 kilometer. Na een aantal wandeltochten te hebben gewandeld kwam het idee om zelf wandeltochten te gaan organiseren. Wij wandelen mooie wandeltochten in de natuur. Wandelen in gezelschap is leuk en je leert weer nieuwe mensen kennen. 

 

Op zondag 29 januari 2017 organiseerde ik mijn eerste wandeltocht. Door dit succes heb ik besloten een aantal wandelingen per jaar te organiseren. Wil je ook eens gezellig mee wandelen dan ben je bij deze van harte uitgenodigd om eens mee te gaan. Stuur mij een e-mail en ik laat je weten wanneer er een wandeltocht gepland staat.

 

In het begin van 2017 ben ik gaan nadenken over een website. Wandelen met de groep in de mooiste natuurgebieden in Brabant. Na wat nadenken over een goede domeinnaam is www.heerlijkwandelen.nl ontstaan. Lekker wandelen we met de groep de mooiste wandeltochten en genieten keer op keer van een mooie natuur.