• Routemaker in Noord-Brabant
  • Wandelorganisator in Noord-Brabant
  • Heerlijkwandelen in groepsverband
  • De mooiste wandelroutes in Brabant

De mooiste groepswandelingen in Brabant

Onze wandelclub is in 2017 gestart met het organiseren van groepswandelingen in Brabant. De wandeltochten worden altijd op een zondag gehouden. Bij ons staat gezelligheid voorop en ontstaat al snel een groepssfeer waarin je je snel thuis voelt. Gezellig samen wandelen zorgt voor een praatje, een lach en ontspanning. Bovendien gaan al onze groepswandelingen door de mooiste natuurgebieden van Brabant. De afstanden liggen tussen de 15 en 20 kilometer.

Waarom samen wandelen

Samen op stap is voor sommige mensen veel leuker dan alleen. De wandelingen die wij organiseren voert je altijd door het groen. Met een aantal uren wandelen krijg je een goed gevoel en geeft het je een positieve ervaring. Na een wandeling kijk je er met een glimlach op terug. wandelen is een leuke activiteit om dat samen met anderen te doen. Het tempo is normaal zodat iedereen bij ons welkom is.

► Wandelen in groepsverband: door de mooiste natuurgebieden van Brabant

Voordelen samen wandelen

Elke vorm van bewegen is gezond voor lichaam en geest. Maar samen wandelen biedt je nog heel veel andere voordelen. Wandelen is laagdrempelig, het is goedkoop en je loopt nauwelijks blessures op. Tijdens het wandelen valt er onderweg ontzettend veel te zien en te beleven. Vooral als je samen met anderen wandelt maak dat het extra leuk en gezellig.

Natuurgebieden in Brabant

De wandeltochten die wij organiseren gaan door de mooiste natuurgebieden van Brabant. Samen zoeken we de natuur op en wandelen door bossen, heide, duinen en langs mooie vennen. We wandelen naar de mooiste plekjes voor een ontspannen wandeling. Ervaar de rust en stilte en geniet van de bijzondere natuur. Wandelen over kronkelige en smalle paadjes, over vlonderpaden, door klaphekjes en soms met een trekpontje het water over.  

Weinig kosten

Je kunt wandelen net zo duur maken als je zelf wilt. Het enige wat je echt nodig hebt zijn een paar goede wandelschoenen. Georganiseerd wandelen in groepsverband is relatief goedkoop. Een aantal keer per jaar organiseren wij een wandeltocht. Bij ons betaal je voor een groepswandeling maar 2 euro per keer. De afstanden variëren van 15 tot 20 kilometer. Bij ons is er een groepssfeer waarin je je snel thuis voelt.