Home » Lid worden » Informatie

Groepswandelingen - info

Graag geven we je wat informatie omtrent onze georganiseerde wandeltochten.

Wandeltochten

Per jaar is ons doel om minimaal 10 wandeltochten te organiseren. De wandeltochten die wij maken en organiseren gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Heerlijkwandelen heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een groepswandeling te verwijderen of niet door te laten gaan. Van een onvoorziene omstandigheid is o.a. sprake in geval van ziekte van de organisator. Uiteraard laten wij u dit zo snel mogelijk weten en zullen we gezamenlijk een andere datum bespreken of tot een andere oplossing komen. De organisator heeft het recht om wijzigingen door te voeren in data en locatie van een georganiseerde wandeltocht. Uiteraard brengen wij u daarvan tijdig op de hoogte. Een eventuele restitutie van het betaalde bedrag vindt binnen 14 werkdagen plaats.

Maximum aantal wandelaars

Om overzicht te behouden wandelen we met maximaal 15 wandelaars. Bij elke wandeltocht die wij organiseren is het voor iedere wandelaar verplicht om je in te schrijven. Wandelaars die een jaarabonnement bij ons hebben zullen als eerste per e-mail op de hoogte worden gebracht om zich te kunnen inschrijven. Indien het maximaal aantal deelnemers is bereikt dan is er de mogelijkheid om op een reservelijst te komen. Indien een wandeltocht vol is wordt dit op de website vermeld.

Tempo

Het tempo van onze wandeltochten is rustig zodat een ieder de gelegenheid heeft om een foto te maken en te genieten van de omgeving. We wandelen met elkaar dus proberen we zoveel mogelijk rekening met elkaar te houden. We wandelen gemiddeld zo tussen de 4 en 5 km/h. Ons motto is samen uit samen thuis.

Schade

Heerlijkwandelen en de organisator is nooit en ten nimmer aansprakelijk voor onjuistheden in de breedste zin van het woord. Deelname aan onze wandeltochten geschied op geheel eigen risico. De initiatiefnemer/organisator zijn nimmer aansprakelijk.

Kosten

Dagwandeling €2
Jaarabonnement €5

Mocht je kiezen voor een jaarabonnement maar is de wandeltocht vol dan vindt er geen restitutie plaats van het betaalde bedrag. Meld je voor een volgende wandeltocht daarom zo snel mogelijk aan. Betaling geschied via de webshop. Het gewenste bedrag dient u voor de vervaldatum over te maken. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij u per e-mail een bevestiging van de betaling.