Wandelen met een gps

Wandelden we vroeger meestentijds met een routebeschrijving in onze hand tegenwoordig wandelen we veel met een wandelnavigatie en wandelen gps wandelroutes. Wandelen met een gps is niet alleen leuk maar ook heel gemakkelijk. In het begin is wandelen met een gps wennen maar op een duur wordt het steeds makkelijker. Op internet kun je genoeg informatie vinden om te leren wandelen met een gps.

Een wandel gps van Garmin

De meest bekende is een wandel gps van Garmin. Met een gps download je een wandelkaart en die laad je in je toestel. Je maakt via een programma zoals Basecamp een wandelroute of download een bestaande wandelroute en die zet je in je toestel. Hoe je dat precies doet, ga er even rustig voor zitten dan kom je komt er vast en zeker uit.

Met een gps kenmerk en plaats je de positie hier op aarde. Je kunt een wandel gps vergelijken met een navigatiesysteem in je auto. Belangrijke punten kun je in je wandelnavigatie markeren via een waypoint. Een waypoint is een soort van markering van belangrijke punten voor je wandeling. De prijzen van een wandelnavigatie lopen erg uiteen.  Je kunt ze kopen van nog geen 100 euro tot wel 500 euro. Voor ieder budget is er wel een goed apparaat te vinden.

Dank voor het delen