• Routemaker in Noord-Brabant
  • Wandelorganisator in Noord-Brabant
  • Heerlijkwandelen in groepsverband
  • De mooiste wandelroutes in Brabant
Home » Heusden en Altena » Wandelen in Altena

Groepswandelingen in Altena

Sinds 2017 organiseren wij met veel succes groepswandelingen in heel Brabant. Het lijkt ons een leuk initiatief om ook in de gemeente Altena tochten te organiseren. De afstanden zijn rond of net boven de vijf kilometer. De wandeltochten worden op zondag georganiseerd. De wandelingen zijn laagdrempelig en geschikt voor ervaren en minder ervaren wandelaars. Met ons mee wandelen is de oplossing wanneer je steeds weer een wandeling uitstelt.

Wandelen door de mooiste plekjes in Altena

Woon jij in het Land van Heusden en Altena en besluit je steeds maar om niet te gaan wandelen? Laat onze groepswandelingen dan een stok achter de deur zijn! Wanneer je je aanmeld dan weet je dat er mensen zijn die op je wachten. De stap voor een wandeling door het Land van Heusden en Altena is dan sneller gemaakt. Bovendien is samen wandelen erg gezellig. Er ontstaat al snel een groepssfeer waarin je je snel thuis voelt.

Land van Heusden en Altena is een streek in de provincie Noord-Brabant.

Land van Heusden en Altena met uitzicht op Slot Loevestein

Heusden en Altena een uniek gebied

Wandelen in groepsverband door het Land van Heusden en Altena heeft een aantal voordelen. Naast dat je werkt aan een goede conditie geniet je ook van de omgeving. Je leert het Land van Heusden en Altena op een unieke manier kennen. We wandelen langs de mooiste plekjes en gaan gezellig samen op pad. De wandelingen vertrekken vanuit een plaats in de gemeente Altena. De bedoeling is een aantal keren per jaar een tocht te organiseren.

Wandel je gezellig mee?

Ben je enthousiast en wandel je graag door het Land van Heusden en Altena ? Vul het aanmeldformulier in en meld je aan voor onze groepswandelingen. Gezellig samen wandelen voor slecht 5€ per jaar. De wandelingen gaan al begin 2022 van start.  Wil je meer weten over onze wandelingen die wij in Brabant organiseren neem dan contact met ons op.