Informatie wandeltochten:

Wandeltochten

De wandeltochten die wij maken en organiseren gebeurt met de grootste zorgvuldigheid. Heerlijkwandelen heeft het recht om zonder opgaaf van redenen een wandeltocht te verwijderen of niet door te laten gaan.

Schade

Heerlijkwandelen is nooit en ten nimmer aansprakelijk voor onjuistheden in de breedste zin van het woord. Deelname aan onze wandeltochten geschied op geheel eigen risico. De initiatiefnemer / organisatior zijn nimmer aansprakelijk.

Kosten

De wandeltochten die worden georganiseerd zijn veelal gratis. De kosten voor een hapje en een drankje zijn wel voor eigen rekening. Overige kosten tijdens de wandelingen zoals o.a. een veerpont is eveneens voor eigen rekening. 

Honden

Ik ben een hondenliefhebber dus honden zijn tijdens onze wandeltochten van harte welkom. Op plaatsen waar dat staat aangegeven dienen honden aangelijnd te zijn. Bij een enkele wandeltocht zijn honden niet toegestaan. 

Deelnemers

Om overzicht te behouden wandelen we met maximaal 15 wandelaars. Als een wandeltocht het aantal deelnemers heeft bereikt vindt je dat op deze website terug. Mocht er iemand zich afmelden dan laten we je dat per e-mail weten.

Afmelden

Mocht je om de één of andere reden na aanmelding toch niet mee kunnen meld je dan tijdig af zodat een ander de gelegenheid heeft om mee te gaan. Afmelden kan per e-mail of via het contactformulier.