De voetsporen van Vincent van Gogh 16 km

Gepubliceerd op 26 mei 2019 om 10:00

Een mooie wandeltocht rond het natuurgebied Pannenhoef in en nabij Zundert. Een mooi natuurgebied van ruim 700 ha groot. Een prachtige omgeving waar Vincent van Gogh in zijn jeugd opgroeide. Op de Oude Buisse Heide was hij in zijn jeugd vaak te vinden. Hij deed op de Oude Buisse Heide en in de omgeving steeds weer nieuwe ideeën op. Om te wandelen is het een mooi gebied met naast bossen, akkers, weilanden ook vennen en mooie boerderijen.

Oude Buisse Heide

De Oude Buisse Heide is een landgoed met een cultuurlandschap in de gemeente Zundert. Bezoek ook eens het van Goghhuis, een museum waar je alles over deze beroemde schilder komt te weten. Het Vincent van Goghhuis vind je aan de Markt 26 - 27 in Zundert. De Koepelroute is een sprookjesachtige wandeltocht met verschillende jacht en theekoepels en landgoederen. Ontdek ook landgoed Wallsteijn, maak er een mooie wandelroute en ga mee in de tijd van toen.

Natuurgebied Pannenhoef

We wandelen met de groep een wandeltocht in het natuurgebied Pannenhoef. Veel onverharde paden en een schoonheid aan natuur. We genieten en wandelen van bos langs vennen en door bloemrijke weilanden. Een landelijk gebied waar je heerlijk rustig kunt wandelen. Het weer was prima en dat maakte alles bij elkaar weer een geslaagde dag. Er was zoveel te fotograferen dat we de camera dicht in de buurt moesten houden.

Dank voor het delen


«   »